diş beyazlatma devlet hastanesi No Further a Mystery

Wiki Article



Sararmış ya da çeşitli renk değişikliğine uğramış dişlerin, eskisinden bile daha beyaz bir hale getirilmesine yardımcı olan, çeşitli kimyasal maddelerin kalem haline getirilmiş şekline Diş beyazlatma kalemi denmektedir. Bu kalem içerisinde yer alan kimyasallardan bir tanesi olan hidrojen peroksit, ağartıcı özelliği sayesinde dişlerin beyazlaşmasına propertyımcı oluyor.

Yüksek konsantrasyonlu beyazlatıcı maddeler ile diş hekimi tarafından yapılan bu tedavide, başlangıç rengi kayded­ilir. Yüksek konsantrasyonlu beyazlatıcı maddenin yara oluşturucu ve tahriş edici zararından korunmak amacıyla diş etleri ve çevre ağız dokuların dikkatlice korunması gerekmektedir.

Hangi yöntemin tercih edildiğine bağlı olarak diş beyazlatma işleminin nasıl uygulandığı da değişebiliyor. Ancak temelinde benzer bir sistemle dişlerde beyazlık etkisinin yakalandığını söyleyebiliriz.

Türk Dişhekimleri Birliği’nin fiyat listesinden hareketle fiyatlar hakkında fikir sahibi olabiliriz.

Bu yöntemler arasında doğal diş beyazlatma yöntemleri, lazerle diş beyazlatma yöntemi gibi birçok farklı yöntem yer almaktadır. Son yıllarda diş beyazlatma kalemi de dişlerdeki renk değişimlerini gidermek ve beyaz dişlere sahip olmak için sıklıkla kullanılmaya başlandı. Peki diş beyazlatma kalemi gerçekten de etkili ve sağlıklı sonuçlar veriyor mu?

one tatlı kaşığı karbonat ve su ile kalın macun kıvamı elde edin. Birkaç dakika dişlerinizi bu karışımla fırçalayın. Bu yöntemi uygularken, karıncalanma veya yanma hissi oluşursa kullanmayı bırakın.

Öncelikle diş beyazlatma işleminin mutlaka diş hekimleri tarafından uygulanması gereken bir işlem olduğunu belirtelim. Hem ofis tipi hem de ev tipi olarak kategorize edilen beyazlatma tekniklerinin diş hekimlerinin kontrolünde gerçekleştirilmesini diş beyazlatma fiyat sağlamalısınız. Aksi halde ağız ve diş sağlığı ile alakalı sorunlar yaşanabilir.

Bir başka kullanım şekli ise fesleğen yapraklarından elde ettiğiniz macundur. seven-8 adet taze fesleğen yaprağını macun kıvamına gelene kadar ezin. Macun kıvamını elde ettikten sonra 2 çay kaşığı kurutulmuş portakal kabuğu tozu ekleyin ve iyice karıştırın.

Daha sonra bu karışımla dişlerinizi fırçalayın. Bu yöntem sayesinde dişlerinizdeki sarı lekeler ortadan kalkacaktır.

Öncelikle bir defa diş beyazlatma uygulamasının yapılması durumunda dişlerde beyazlatma diş bir daha sararma, kararma ya da lekelenme olmayacağını düşünmemek gerekir. Elbette bu işlemin etkisi uzun sürelidir ancak ne kadar süreceği ağız ve diş temizliğine, bakımına ne kadar önem verildiğiyle de yakından ilgilidir.

Dişlerinizi beyaz tutmak için iyi bir ağız hijyeni uygulamak çAlright önemlidir. Dişleri her seferinde iki dakika boyunca günde en az iki kez düzgün bir şekilde fileırçalamak, diş ipi veya diş ipi alternatifleriyle dişlerin arasını temizlemek ve antiseptik veya beyazlatıcı bir gargara kullanmak ağzınızı sağlıklı tutmak için iyi bir uygulamadır.

Kliniğimizde sizler için sağladığımız beyazlatma işleminin herhangi ciddi bir yan etkisi yoktur.

Diş beyazlatma uygulamasından sonra dişlerin ne kadar yanıt vereceği, kişiden kişiye değişmektedir.

AkvaDent diş kliniği farkıyla en doğru diş beyazlatma için telefon numaralarımızdan veya Whatsapp hattımızdan bize ulaşabilir veya ilk muayenenizi olup hemen tedaviye başlamak için bizi ziyaret edebilirsiniz.

Report this wiki page